Nothing On Me

My photo
Batu Pahat, Johor, Malaysia
aku budak nerd yg join geng mafia utk kelihatan comel .. aku ta brape nak hensem mcm mat² rempit dan budak budak degree kat luar sane tu . puii ! penulisan yg berbentuk sakai dan bebal sgt diminati .. so forever alone ! nenenepupu ^^v

really appreciated it ! xoxo :)

Sunday, 1 January 2012

may be the best !

salam ! lame nggak ketemu . bisa aja gue nulisin post terbaruk .. haha mcm indon terpendek lidah makan sambal kicap ..

sesaje merepek pepagi buta .. da lame seyh aku ta meluahkan perasaan kat sini .. last aritu pon mase na cuti .. mmg heaven gile babik ! hewhew .. skrang cuti sudah habes broo . wa rase wa da bole belah dr batu pahat as soon as possible .. perjalanan balik ke kolo pilah esok nek moto wa yg berwajah baru makan mase 2jam stengah beb . bole patah pinggang mcm baru lepas malam pertama .. dan wa agak sedih bile cuti da abes . pasney wa da ta dpt lepak ngan kengkawan skola wa , balik lelambat , lepak sokmo , tido yg terbengkalai , makan yg terlalu nyum nyum , beli barang wa suke mcm beli brg duty free , online sesuke hati mcm facebook aku yg punye dan bebas dr ancaman lecturer yg garang ugut mintak assignment . aku sedar aku student dan aku tabole lalai bile tibe mase tok aku act as a full time student . nek cuti esok confirm aku busy na menyalin semua homework dan kerja kerja sampingan yg terabai lg terbarai . aku perlukan masa tp aku tanak buat semua tu bile time cuti . bkn aku malas . bg aku cuti tu mmg utk rehat . so tade diskriminasi kalau aku tangguh buat keje pemberian lecturer . saya berjanji akan buat semua assignment bile start kelas nanti . hahaha ..

sebelum terlambat aku na wish uolls happy new year . sorry la kalau terlambat . sehari je pon kan ? tayah na emo sgt la .. hekhek . aku rase bertuah sebab dpt hidop lg kat dunia yg serba lagho ney . sebab aku pernah hadapi saat paling kritikal time aku xcident dlu .. kejadian tu da berlaku hampir 2 tahun yg lepas . tanggal 12/1/2010 , aku masuk wad sebab langgor apek tngah bawak moto . nyawa apek tu ta panjang dan dy da rest in peace . *maaf la pek . wa ta sengaja pon langgar lu . syukur alhamdulillah aku cume luke luke sikit . 


moto apek tu . hewhew 


sempena tahun baru ney , aku rasa semua orang mesti ade azam baru kot . aku tgk orang yg nama azam pon serabai je . tade niat na ubah diri sendiri .. haha .. aku rasa semua orang na buat yg terbaik dlm semua kerja yg dilaksanakan . na puaskan hati semua pihak bukan la senang . asalkan kite buat keje tu tok kepuasan kite dan yg penting ikhlas . 

put some effort on your work , and everything will be fine 

cukuplah aku merepek meraban . cuba fahami diri sendiri , apa kemahuan kite . bak kate pepatah 'tepuk dada tanye selera' *aku rasa ta salah kalau tambah iman skali sebab skrang ney iman jela pelindung terakhir setiap insan dari melakukan maksiat . semoga kite dapat ape yg kite idamkan dan cuba fikir mase depan kite supaya kite ta ke belakang .. aku harap korang semua ta lampi dengan bertanye ape azam aku . aku tanak tetapkan azam aku tp aku akan cuba capai tahap tu . everything's need courage and determination to improve yourself . so harap korang paham paham sendiri lah . 


note : thanks for reading . this post is nothing to do with other people and definately not harmful to you .

3 comments:

choconobiecute said...

da habis cuti yep,..xpat la nk terserempak kat bP lagi,....blajar elok2,..^_^

Adha Suhairom said...

hoho .. papehal bole text .. thanks k . blaja leklok jugak ! :)

Mrs. LaLaLa~~ said...

cam kenal jee ayat "xyah nx emo sgt la..." haha...
papepon...blog hang tetap menjadi pojaan hatiku...hahahahaha XD

jum ikut ! :D