Nothing On Me

My photo
Batu Pahat, Johor, Malaysia
aku budak nerd yg join geng mafia utk kelihatan comel .. aku ta brape nak hensem mcm mat² rempit dan budak budak degree kat luar sane tu . puii ! penulisan yg berbentuk sakai dan bebal sgt diminati .. so forever alone ! nenenepupu ^^v

really appreciated it ! xoxo :)

Tuesday, 17 January 2012

lepas satu , satu lg .

masalah , test , masalah , test . 

test tu masalah ke ? ataupon masalah nye test ? ke masalah aku sebab ade test dan masalah ? mari bincangkan . hahah . 

tadi baru lepas test food engineering . lega sikit . jawab td pon lancar je .. bkn sebab aku da baca , tp mungkin sebab aku men tibai jawab je kot . kahkahkah . tadelah . just td aku jawab dgn penuh kelancaran walaupun pen gedik tanak keluar dakwat . dengan penuh kelapangan aku men tibai je buat itu buat ini . jawapan pon senang na dpt . time abes jawab je , aku tgk jam . mase ade lg 15 minit padahal orang lain yg jawab awal dari aku pon tngah kerut kerut kpale dahi idong serta mulut bagai *menakutkann pluss aku dtg lambat . harap jawapan aku same ngan korang and dapat highest mark dlm kelas . hahaha *angan lebih :p



esok aku ade dua lg test . biochemistry ngan food nutrition . aku harap tade lagi subjek repeat sebab mmg memening kpale dari awal sem bab na susun jadual sampai mgu final na tambah carry mark .. asyik carry MArK je kan ? taley ke aku na carry bapak ke , abg ke , ta pon awek . baru la sweet . haha



macam biase , masalah sampingan yg biase menggedik kat semua orang . aku sedar aku byk menyusahkan dy na jage hati aku bagai , sampai hati sendiri pon ta terjaga . aku tabik sape yg dapat jaga hati orang len sebab dy dapat jaga hati sendiri . aku bukan jenis yg pusher . aku lebih rela makan hati dari aku marah orang ta tentu pasal . lagi lagi orang yg tersayang kan ? mmg ta best bile hari hari na gado . aku pon tatau la da smpai perang dunia ke bape . tp still aku marah sbb na dy berubah . berubah jd baik . aku amek kesah bila orang ckp buruk pasal dy . dan aku cube backup dy . pastu kalau bole ubah perangai dy , pon ckup bersyukur .. hohoho .. last but not least , na kekal ngan dy . haha .


5 comments:

Mrs. LaLaLa~~ said...

haha...adha..dy sje2 je gdo ngn ko coz dy ckp ko comel wktu mara...haha...jge dy leklok yee...da dpt tu pndai jge pndai smpan... :D
nway,,congratz...nseb bek cpt...lau x......*cm ko nie nx kwen lak...haha
ak doakn ko ngn dy kekal smpai beranak cucu cicit...haha...Aminnnnnnnnn~~ :D

trOubleMaker-yus- said...

wahhhh spe ajr food engine? madam mardiana eh???

Adha Suhairom said...

atenn .. tayah gtau kat sini . kan bole text . hahah

daus : yup , mdm mardiana ajar . sblum ni mdm azlin ..

skien sinte said...

hahhhahaaa.... mat jiwangs .. hope korang kekal ;)

choconobiecute said...

chillax,...everything have a reasons,..:)

jum ikut ! :D