Nothing On Me

My photo
Batu Pahat, Johor, Malaysia
aku budak nerd yg join geng mafia utk kelihatan comel .. aku ta brape nak hensem mcm mat² rempit dan budak budak degree kat luar sane tu . puii ! penulisan yg berbentuk sakai dan bebal sgt diminati .. so forever alone ! nenenepupu ^^v

really appreciated it ! xoxo :)

Thursday, 5 January 2012

suatu ketika dahulu .

tiade yang indah melainkan yg indah indah belaka . 
kenangan lalu masih segar dalam ingatan walau pahit manis masam masin kelat tawar dirasakan .. kali pertama berjumpa , 1001 persepsi berada diminda terhadap karakter masing masing . 
selain dari mata meng'usha' sasaran jangka masa hadapan sehingga terpusing 360 darjah , namun masih tade satu yg melekat walaupun sudah berminat . 
kenangan lalu jangan diabaikan . sebagai ingatan dan tauladan tiada sekatan .. 
hanya gambar menjadi picisan .

*na muntah aku baca ayat ayat jiwang tangkap leleh makan ta ckup , mandi ta wangi , tidur ta kire waktu ..

lepak pd
dlu ktorang mcm rapat . tp skrang ktorang haram na jumpe . 
sem satu aku buat camney na motivate diri sendiri . mmg nerd giler . patutla tade orang melekat kat aku bab aku ney jambu kot ? ? ? 
amek gamba kelas mase part 1 .. 
bayangkan kelas kedua part1 ramai camney . jap agy part 2 da gabung 2kelas pon lebih kurang ramai mcm ney je . foodtech susah ke doe ? :(
yang ney time part 2 bile digabungkan 2 kelas .. 
jangan silap . aku bukan player . muka je ketat sebab aku kan abg komander . tp dalam hati ade heaven babehh ! :p

ape motif aku buat post ney ? hmmm .. ntahh la .. aku tade idea na tulis kat blog aku tp aku na gak tulis . knape la aku tgk blog orang len , macam macam idea yg dyowang tulis .. geram betol aku . na je aku bom blog dyowang tuh .. hikhok .. oke tanak merepek bebanyak .

layan lagu berdua bersatu jap ..

Kenapa cinta kita
Selalu saja diduga
Bagai ada tak merestu
Kita berdua bersatu


Atau mungkin kau dan aku
Ditakdir untuk berpisah
Walaupun melawan arus
Kita berdua bersatu


Seringkali ku mendengar
Patah tumbuh hilang berganti
Tetapi ku tidak mahu
Cinta selain darimu


Jika denganmu salah
Ku tak mahu yang benar
Jika denganmu rebah biarlah ku tercalar
Walau dilanda badai
Ku sanggup kerna ku mahu
Kita berdua bersatu
Jika denganmu kabur
Ku tak mahu yang jelas
Jika denganmu hanyut
Biarlah aku lemas
Walau dilanda ribut
Ku sanggup kerna ku mahu
Kita berdua bersatu


7 comments:

Mrs. LaLaLa~~ said...

ehem~~
lgu berdua bersatu tu dtujukan tok spe ekh...hewhew~~ ;)

Adha Suhairom said...

aku na dgr lagu ney pon salah . block kau baru tau ! hahaha :p

Mrs. LaLaLa~~ said...

k fineee...maaf yeee... ='(

Adha Suhairom said...

gurau la atin oii ..

choconobiecute said...

nice....

a UiTM Student said...

ada bran nak bom blog aku, Deha? XD

Adha Suhairom said...

syahidah : tade idea na bom cemane . haha

intan : thanks ! :D

jum ikut ! :D