Nothing On Me

My photo
Batu Pahat, Johor, Malaysia
aku budak nerd yg join geng mafia utk kelihatan comel .. aku ta brape nak hensem mcm mat² rempit dan budak budak degree kat luar sane tu . puii ! penulisan yg berbentuk sakai dan bebal sgt diminati .. so forever alone ! nenenepupu ^^v

really appreciated it ! xoxo :)

Tuesday, 20 December 2011

jealous ..

lelaki takan bermain dengan kata kata . tp aku anggap tu men men je .. 

baru kenal dy sem ney . byk lg aku tatau pasal dy . cara dy mmg gedik gile . sampai orang lain yg mmg kaki penyibok pon sebok bercerita pasal dy . lantak dy ah na buat ape . kau pahal plak na jaga tepi kain orang kalau kain sendiri pon ta reti na ikat ? grr ! every people got their own story . so aku tanak tanye bebanyak yg bole buat sakit hati . baik aku diamkan diri , layan selagi termampu dan buat tatau . hoho . masalahnye skrang aku sendiri yg ta terlayan dak ney . sebab ape pon aku tatau lah . pelik semacam bak kata pepatah buatan cap ayam 'ada udang tersepit dicelah gigi' . dy tension sebab slalu saiko dy . mmg tujuan aku buat camtu . bila kau tension kau mesti akan cakap benda yg aku na tau . kau ade cakap suh bg mase kat kau . aku rasa mmg da betol la tu kot . kau takut ke na gtau benda yg sebenarnye ? aku ta harapkan na ade pape ngan kau . byk lg masa tok semua tuh . kat luar pon berlambak lg pompuan aku bole cekau .

satu fakta pasal pompuan ===> pompuan bile slalu lepak ngan sorang laki , akan timbul satu perasaan . tp ta tentu gak sebab perasaan tu semua orang ada kan ? jd disini saya ingin menerangkan bahawa lelaki pon bole gak timbul perasaan tu . lau na tau perasaan ape , bole try lepak ngan mane mane kawan . yg penting berlainan jantina . hahaha . skrang ney dy agak bz ngan tugasan setelah bergelar kb (komander baru) . ditambah pula tanggungjawab asal dy as student . aku tanak paksa pape or kacau waktu terluang dy , cuma ikot ape yg dy na buat . layan ajeee .

bergaduh tu ta matang , tapi bole mematangkan 


jangan bercinta kalau ta bole na setia .. haha

i love u , but i don't want u to love me too because i don't want to be the third person in a relationship (too-2) *merepek .

jage awek sendiri . jgn bagi dy cari punca kasih sayang yg lain . nanti ade jugak yg marah mcm penguin kat bawah ney . hahaha

jgn pakse pasangan buat ape yg dy ta suka  atau berhenti buat benda yg dy suka . tp lagi baik kita support dy . satu perkara yg aku perasan sal dak ney dy suka men game . berlambak game aku download kat phone aku . abes lembap phone aku mcm moto ta turun gear naik bukit . ngehngehngeh :D


penat beb lau benda yg kite buat ta pernah dihargai . kita jgn bercinta ikot novel . dlm novel semua cerita cintan cintun tu mmg la indah je . tp real life tade benda yg indah melainkan kite terima seadanya setiap benda . pasti nye akan baik baik saje .

belajar lah melalui pengalaman kerana pengalaman tu susah na dapat . mane tau bole jd yg terbaik kan ? heeee :)

11 comments:

ain bz :) said...

huyooooo. amboi amboi amboii. omeyy angat post nii. HAHAHA :p

Adha Suhairom said...

alaaa ite malu la camney . na tutup muke .. hikhik :D

ain bz :) said...

dedixx. -.-
hewhewhew. :D

Jass Nuur Sarah Arina said...

quotes pelik2..kak Jass dah dgr dah ;P

Adha Suhairom said...

kak jass , yg akak dengar tu sikit je . byk lg yg ta tekeluar kat dlm kepale otak ney haa .. hoho

ain , shadap u . ite pok kang ! :p

Mrs. LaLaLa~~ said...

adha...owg taw sgt spe y dimaksudkan...wahahahahaha :P

Adha Suhairom said...

taik ahh kau -..-

ain bz :) said...

aiyokkk. dah ada orang tahu siapa yang dimaksudkann. heeee. :p

Adha Suhairom said...

layan ..

Mrs. LaLaLa~~ said...

hahahahaha...tol kann?? =)))))

Adha Suhairom said...

syhhhhh ! :p

jum ikut ! :D