Nothing On Me

My photo
Batu Pahat, Johor, Malaysia
aku budak nerd yg join geng mafia utk kelihatan comel .. aku ta brape nak hensem mcm mat² rempit dan budak budak degree kat luar sane tu . puii ! penulisan yg berbentuk sakai dan bebal sgt diminati .. so forever alone ! nenenepupu ^^v

really appreciated it ! xoxo :)

Wednesday, 16 January 2013

cari gaduh .

bismillahhirrahman nirrahim .
ayat pembuka bicara yang paling afdal .

air muka semakin menunjukkan kematangan yg sesuai dengan umur sekarang .
walaupun dah nak masuk 21 ikut tahun , muka aku maintain comel kiut miut puii .
kene sedar umur semakin meningkat .
kene kuat semangat nak habiskan belajar .
aku tahu aku dah tertinggal ke belakang sikit . 
aku terima sebagai cabaran . yeah !

masalah belajar , aku dah cuba tangani dengan berhati-hati .
jangan biarkan tersilap langkah melangkah ke katil . 
pastikan langkah kaki dimulakan ke tandas , supaya cergas nak ke kelas .

subjek sem 4 agak menarik dgn lab2 yang memerlukan kepakaran aku sebagai seorang chef .
jangan salah faham .
aku bukan blaja sbb nak jadi tukang masak .
kami lebih dikenali sbgai food technologies atau selayaknya major kami bidang scientist .
aku tak sangka aku sedang dibentuk utk menjadi seorang ahli sains . 
mohon aku tak jd scientist yg cap ayam .
insyaAllah .

agak menarik bila hidup disinari dengan lab2 report ibarat gula dan teh . 
air panas boleh siram kat group member yg kaki mengepau makanan sebelum sempat dianalisis . lol
hidup juga semakin bahagia dengan adanya test2 yang berderet mintak dibelai .
sorry aku tak dapat belai dgn sepenuh kasih sayang sebab aku sendiri kurang kasih sayang . kahkah

dengan adanya komitmen yg lebih kearah pelajaran aku , mohon faham bila aku habiskan waktu2 terluang aku dgn tidur .
jangan kau nak menyemak kat bilik aku buat bising . 
akan ada botol2 kosong yg akan mencium dahi jendul korang .
pantang orang kacau aku nak berasmaradana dengan selimut neelofa aku . lol

semoga rakan sekelas baru yg handsome dan cun2 dapat bantu diri yg serba kekurangan ney utk habiskan baki 2sem lagi . 
majulah foodtech demi industri makanan . herher


sedikit muqadimah bersama . lol !



1 comment:

*JasMine* said...

slumber ! terbaik (Y) like ur style

jum ikut ! :D