Nothing On Me

My photo
Batu Pahat, Johor, Malaysia
aku budak nerd yg join geng mafia utk kelihatan comel .. aku ta brape nak hensem mcm mat² rempit dan budak budak degree kat luar sane tu . puii ! penulisan yg berbentuk sakai dan bebal sgt diminati .. so forever alone ! nenenepupu ^^v

really appreciated it ! xoxo :)

Wednesday, 26 December 2012

penyeluk masa .

dah lama tak menulis . rasa kekok mcm first time dating setelah lama takde aweks . lul

aku nak ckp sikit ney . 
cerita sini habis sini jela ea ?
kat sini la tempat benda privacy slalu diceritakan .
aku tau ada yg akan baca apa aku tulis . tp tak kesah la sebab bukan famous sangat pon . harhar !

aku suka merepek sebenarnya pastu takde sape yg nak layankan .
so aku merepek jela sengsorang .
korang kalau rasa nak bunuh diri , singgah la dulu baca post2 aku . hewhew
lepas baca , mesti lupa nak terjun bangunan . 

sebenarnya aku ada problem sikit dengan orang . 
orang yg tak abes2 ckp aku hotstuff PHUII ! lagi2 kat tempat aku blaja .
padahal kerja aku pergi balik kelas pastu tido je .
tade pon mencapap sane sini .

Ada orang ckp la kan : SETIAP ORANG ADA CARA UNTUK DIKENALI .

aku rasa sebab aku kenal ramai orang je kot kat situ .
yela dah nama pon komander .
byk join aktiviti dgn student lain .
pape pon jgn la salah paham dgn aku ney .
aku tak kacau anak dara orang pon . 
kalau kacau pon , adat la suka usha2 .
berkenan ke tak tolak tepi .

tunggu la lagi satu sem , aku abes blaja .
uitm sayang sgt kat aku tu yg kene tangguh lagi satu sem .
tak sabar nak abeskan diploma .
nak rasa jugak alam pekerjaan . 
boleh test market skali . haha 

cukup lah post tatkala hujung2 tahun 2012 ney .
ada masa aku post lagi tahun depan ..

kurangkan gatal , tingkatkan skandal . haha pon boleh la .. 
majulah diri sendiri !






2 comments:

Cik Atynn Bieyah said...

Hai abang komanderrr !! hahaha :p

Adha Suhairom said...

ape atyn ney ? haha :p

jum ikut ! :D