Nothing On Me

My photo
Batu Pahat, Johor, Malaysia
aku budak nerd yg join geng mafia utk kelihatan comel .. aku ta brape nak hensem mcm mat² rempit dan budak budak degree kat luar sane tu . puii ! penulisan yg berbentuk sakai dan bebal sgt diminati .. so forever alone ! nenenepupu ^^v

really appreciated it ! xoxo :)

Sunday, 20 March 2011

bukan anwar hadi bukan ahmad lutfi

korang kenal aku ke ? ta penting semua tuh . meh aku nak crite sikit . aku ni budak baru blaja buat blog . da banyak kali aku fikir kenapa budak² sekarang prefer to have their own blog .. nak lepaskan tension ? nak ceritakan ketidakpuasan hati dyowang ? atau nak mencari publisiti ? haha .. hari ni baru terdetik hati aku nak buat blog sebab aku nak rasakan perasaan mempunyai blog sendiri .. apa yg kita dapat apabila ber'blogging' ? ..

p/s : aku suka part yg bergaris tuh :p
                     "bagi aku , aku saje nak buat blog sebab aku nak ceritakan aktiviti aku je .. nak share cerita ngan korang .. hehe .. lepas korang baca blog aku tegur² la ye .. jgn condemn aku teruk² sudah !"

final dah nak dekat !

aku nak cakap yg dalam aku tengah baru nak up ber'blogging²' nih .. aku sedar yg final is just around the corner .. takut wooo .. aku tanak ulang kesilapan aku mase kat matrix dulu .. serius aku menyesal dgn diri sendiri sebab ta belajar dengan bersungguh² .. aku dah hampakan harapan mak ayah aku .. semoga sem 1 aku kat uitm kuala pilah ni cemerlang dengan berjaya .. sama² lah kita tunjukkan kepandaian masing² ye ! amin

"we are hungry, need food not bomb"
foodtech dihatiku (as 116)

cerita pasal course aku nih ... bukan ape . ni first time bdk² laki batch aku paling ramai .. bkn nak kata apelah tp mmg aku sendiri terasa mcm bangga banyak sikit . huhu .. so aku menjangkakan akan banyak persaingan dalam course ktorang .. dlm segi ape mmg byk la .. persaingan dalam pelajaran of course .. yg paling aku jangkakan persaingan merebut ehem²  mase tulah si jantan menunjukkan tuuutttt nye .. hahaha .. da terjadi kot .. tp semua tu ta mengganggu konsentrasi ktorang dalam kelas .. langsung ta menggugat pelajaran aku lah ! ... baru first sem kawan² .. chill lah .. bile da masuk sem 2, 3 dan seterusnya bole la menjurus ke arah itu .. haha .. 


4 comments:

stephen chow said...

style der..
Wat blog promote kan mak cik yg jual goreng pisang kat tepi jalan pun oke gak..
Cerita pasal toyol menyelinap masuk uitm brsame2 org minyak ke..
Ape2 pun final exam nak dekat..
Blog nie ko bole tules ngan penuh kejujuran secara ayat trsirat bagi aku jika tules tentang perasaan..ko bole gak tules ape saje, contoh pasal bola sepak, muzik, review filem2, ataw tajuk yg subjektif spt cina ngan india lepak makan kat kedai melayu dan hisap rokok same2, maksud aku tentang perpaduan kaum dn racism..
Keep it up der..

نورول فريده said...

adik kecik da ada blog :D

its me,,..amalyna said...

aq kenal haha

adha suhairom said...

trime kasih daun keladi ... byk lg aku nak ckp tp tgu aku ada mood nak bt post bru ... heee

jum ikut ! :D