Nothing On Me

My photo
Batu Pahat, Johor, Malaysia
aku budak nerd yg join geng mafia utk kelihatan comel .. aku ta brape nak hensem mcm mat² rempit dan budak budak degree kat luar sane tu . puii ! penulisan yg berbentuk sakai dan bebal sgt diminati .. so forever alone ! nenenepupu ^^v

really appreciated it ! xoxo :)

Sunday, 14 October 2012

belas kasihan .

melihat mereka berjalan , sudah cukup buat diri merasa terkesan .
fikiran ta tentu hala , asyik terfikir tentang dia .
makan sekadar mengalas perut , mandi sekadar basahkan rambut .
diri harus sedar , untuk menggalas tanggungjawab sebagai pelajar .
mungkin belum tiba masa , bagi diriku mengejar soal cinta .
mungkin ada sifat sifat belas kasihan , yg perlu aku tagihkan .

ye . mmg setiap manusia perlukan perhatian .
tidak dilupakan tuhan , malahan dari sebilangan insan .
andai andalah insan demikian , jgn biarkan mereka sendirian .

*ada gaya A. Samad Said pulak bila aku baca .

aku pon na merasa diberi perhatian .
na dapat perhatian keluarga mmg susah la sebab aku duduk nogori , deme semua duduk johor .
so kat sini , cuma ada member2 aku je .
kadang2 na makan rasa forever alone plak sebab jadual masing2 ta sama .
bungkus makan kat bilik la jawabnye . haha

paper food microbiology menunggu untuk di korbankan .
doakan saya kawan kawan :)





8 comments:

ninaKAMARUDIN said...

gud luck bro..relax k..jgn sdey2..nk mkn ckp nina,nina teman kan..HAHAHA

Adha Suhairom said...

hahaha .. pon bole nina oii . sem depan la k . haha

ninaKAMARUDIN said...

kalau dpt kolej..letih la setiap sem buat rayuan..huhuh

Fatin Firzana said...

haha, wah tak sangka adha berjiwang gini.. :P just kidding..

Adha Suhairom said...

dimana ada kemahuan , disitu ada jalan .. sem depan sp3 bukak tok perempuan balik .

Adha Suhairom said...

zana , ala ta jiwang pon .. general la . hehe

ninaKAMARUDIN said...

yeke...bgus laa..ehehhe

Adha Suhairom said...

:)

jum ikut ! :D